logo Remaco Multimedia Events

Remaco Multimedia verzorgt uw conceptontwikkeling van idee tot realisatie op een professionele manier verzorgd. Zo verzorgden we bijvoorbeeld voor een groot internationaal publiek de film en opening act van de Nuclear Industry Summit in Amsterdam. Een internationaal publiek was onder de indruk van de combinatie dans, film, waterdecor en muziek.

Grote en kleine events

U bent bij ons verzekerd van een origineel idee en perfecte uitvoering tegen een passend budget. We adviseren u over licht, geluid en de presentatiemogelijkheden. Op één groot scherm of via meerdere kleinere schermen waar bij ook live camera beelden van uw presentatie getoond kunnen worden. Uw presentatie kan zelfs realtime en online worden bijgewoond, ook in het buitenland via een vooraf verstrekte inlogcode.

Samenwerking met evenementenbureaus.

Heeft u al een evenementenbureau ingeschakeld? Gebruik dan onze toegevoegde waarde op het gebied van deskundigheid, goede logistiek- en regiekennis. Wij werken met alle grote leveranciers samen op het gebied van catering, licht, stroom en faciliteiten.

Werk samen met Remaco Multimedia voor events, videopresentaties openingsshows. Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring brengen we ook ons uitgebreid netwerk mee.

Samen maken we uw presentatie groot!