logo Remaco Multimedia AV Installatie

Beeldprojectie is op veel manieren mogelijk. Op één groot scherm of via meerdere kleinere schermen waar ook live camera beelden van uw presentatie getoond kunnen worden. Uw presentatie kan zelfs realtime en online worden bijgewoond, ook in het buitenland via een vooraf door ons verstrekte inlogcode.
Beamers, presentatieschermen, computers, stemkastjes en nog veel meer verhuren we. Onze toegevoegde waarde is echter deskundigheid, goede logistiek- en regiekennis. We denken met u mee en dragen adviezen aan. Wij werken samen met alle grote leveranciers op het gebied van catering, licht, stroom en openingsfaciliteiten.

De Remaco Multimedia Verhuur afdeling zorgt voor méér dan licht en geluid...Voor elke klant, elk evenement, elke show, elk concert, elke beurs.. we gaan voor u tot het uiterste. Onze ervaren crew , een combinatie van cameramensen, technici, en creatieveling en voor het design zorgt ervoor dat u een perfecte show kunt houden. van één simpele microfoon tot de meest complete pakketten.
Vraag naar onze uitgebreide licht-en-geluidsinstallaties!

Remaco Multimedia levert een totaaloplossing voor Narrowcasting.  Met onze Narrowcasting oplossingen bereikt u uw doelgroep met de juiste boodschap, overal waar u wilt op uw locatie. Het informeren van medewerkers, klanten of bezoekers maar ook een commercieel kanaal kan ermee geëxploiteerd worden. We adviseren en ondersteunen u om in het voor uw bedrijf of instelling geschikte systeem te investeren.

Een goede werkruimte werkt prettiger. De juiste inrichting van een goede werkkamer of directieruimte met de juiste presentatie apparatuur maakt dat men zich kan concentreren zonder afgeleid te worden.
Wanneer u gebruik wilt maken van videoconferentie verlaagt dit uw mobiliteitskosten omdat reizen nagenoeg overbodig zal worden.
De toepassingen van boardrooms zijn op verschillende manieren in te richten, zoals in het bedrijfsleven, binnen veiligheidsregio’s en binnen de zorgsectoren. Remaco Multimedia zorgt ervoor dat uw vergaderingen indien gewenst overal ter wereld gevolgd kunnen worden.